Kantoor Schiphol-Rijk

Recentelijk heeft het team van Van Waay & Soetekouw het volledige interieur van een bedrijf in Schiphol-Rijk ontworpen en uitgevoerd. Hiervoor werd een bestaand kantoorgebouw met begane grond, 1e etage en 2e etage volledig gestript. Alle betonvloeren zijn door het team van Van Waay & Soetekouw opnieuw geëgaliseerd. Op de begane grond en in de lunchroom is er Forbo linoleum gelegd. De andere vloeren zijn met tapijttegels van Desso gestoffeerd. In de wachtruimte zijn meubelen geplaatst van het Nederlandse Artifort. In de diverse vergaderruimtes en overlegplekken staan meubels tegen van onder andere USM Haller, Vitra, Nils Holger Moormann, Hay, Moooi en Metaform.

Bij de werkplekken hebben we gebruik gemaakt van ergonomisch af te stellen bureaus met bureaustoelen van Vitra, waarbij iedereen zijn eigen zitcomfort kan afstellen. Om het een extra fijne werkplek te maken, hebben we schermen tussen de bureaus geplaatst voor de akoestiek en privacy. Voor de ramen is een elektrisch bestuurbare zonwering van Luxaflex geplaatst. In de boardroom (niet op foto`s) staat een grote vergadertafel van Vitra met de vergaderstoelen van Charles Eames

De lunchroom is over twee ruimtes verspreid om een huiselijke sfeer te creëren. De keukens die hier zijn geplaatst zijn van Modulnova. Door het ruime uitzicht en de royale ramen, is door de locatie vlakbij Schiphol zelfs regelmatig vliegtuigen te spotten.

quote

“We hebben een erg fijn contact gehad met het team van Van Waay & Soetekouw en zijn erg blij met het eindresultaat!”

Soortgelijke projecten