Woonhuis polder

Voor dit woonhuis in de polder ontwierp het team van Van Waay & Soetekouw een echt `leef` interieur. De woning werd vergroot door een uitbouw aan de achterzijde. Hierdoor ontstond een mooie grote ruimte voor de keuken en de eettafel. De uitbouw kreeg een serre-achtige beëindiging waardoor er extra veel daglicht in dit gedeelte is.

Op verzoek van de kinderen en hun vriendjes kwam er een grote lounge bank van B&B Italia. Deze werd gecombineerd met de heer des huizes all time favorite; fauteuil The Egg van Fritz Hansen. Het kastsyteem Universal van DePadova werd voor de wand geplaatst en doorgezet voor het raam. Het kleurgebruik is grotendeels terughoudend maar gecombineerd met kleuraccenten zoals verrassend paars voor de fauteuil.

“Het is een heerlijk ‘zoete inval’ leefhuis geworden, maar dan met moderne designitems. Een huis waar iedereen zich thuis voelt. .”

opdrachtgever

Soortgelijke projecten