ARTIFORT ACTIE

Artifort actie tot 31 december!

Wie kan ‘m ooit weerstaan, de iconische Artifort F500 fauteuil van Geoffrey D. Harcourt RDI? Een heerlijk comfortabele fauteuil om lekker in weg te kruipen en van te genieten.

De unieke details van de F500 serie laat elk model goed tot haar recht komen. De fauteuil is er met een hoge of lage rugleuning, en beslaat aan scala aan varianten. Artifort heeft mooie stoffen en leersoorten geselecteerd die passen bij uiteenlopende interieurstijlen, die tevens prachtig stofferen met extra details zoals een gestikte bies of decoratieve knopen. Kies voor een onderstel met een klassieke schijfvoet, een kruisvoet óf een schommelonderstel.

De F500-serie is ontworpen voor Geoffrey David Harcourt in 1967 en deze serie viert in 2019 alweer haar 52e verjaardag! Het idee voor de F500 serie ontstond in de jaren ’60, doordat de vriendin van de ontwerper zich graag opkrulde in kleermakerszit. Hij was gefascineerd door deze zeer vrouwelijke houding en dat resulteerde in de F500. Een stoel die alle comfort heeft van een gemakkelijke stoel én breed genoeg om aan deze ongebruikelijke zithoek te voldoen.

In deze serie, bestaand uit een grote familie aan modellen, is voor ieder wat wils. De fauteuil is in diverse hoogtes, met diverse afwerkingen en onderstellen mogelijk in de meeste mooie stoffen.

Tot en met 31 december 2019 geldt er een kortingsactie van maar liefst 15% op gehele F500-serie op geselecteerde stoffen en ledersoorten van onder andere Kvadrat en De Ploeg!

Benieuwd naar alle mogelijkheden en het comfort? We hebben alle stof- en lederstalen in onze winkel en hier kunt u ook het comfort van de fauteuil ervaren!

De collectie in onze winkel wisselt constant. Bovendien worden er soms modellen uitgeleend voor fotoshoots. Het is daarom zinvol om contact met ons op te nemen wanneer u een specifiek model in onze winkel wil komen bekijken.