Muuto Outline

Gearriveerd in onze winkel: de Outline bank van Muuto. Dit lichtvoetige bankje is ontworpen door het Noorse ontwerpbureau Anderssen & Voll. In onze winkel laten we een tweezitter zien in een prachtige, donkerblauwe stof Fidar van Kvadrat. De Outline serie bestaat uit diverse elementen waardoor ons creatieve team de opstelling kan aanpassen aan uw smaak en interieur. Van fauteuil, twee of driezitter naar complete zithoek.

De Outline is leverbaar in diverse stof en leer kwaliteiten. De kwaliteit sluit mooi aan bij de andere merken in onze collectie en de prijs is vaak een aangename verrassing. De konstruktie van de romp van de bank bestaat uit staal en multiplex, de stoffen hebben vaak een hoge slijtweerstand.

Door de hoge pootjes heeft de bank een erg elegant karakter en wordt het zitcomfort van de bak over het algemeen erg gewaardeerd.

Het ontwerp bureau Anderssen & Voll is één van Noorwegen`s meest toonaangevende ontwerpbureaus. Het is in 2009 opgericht door Torbjørn Anderssen (1976) en Espen Voll Voor Muuto ontwierpen zij ook de Rest sofa, Oslo sofa en Connect elementen bank. Daarnaast tekenden zij voor een aantal accessoires zoals het Tile kussen, de Frame spiegel en de Float kandelaar.

Anderssen & Voll ontwerpen ook voor het Nederlandse Artifort. Voor deze collectie ontwierpen zij de Big Island sofa. Andere toonaangevende collectie waar zij voor ontwerpen zijn & Tradition, Menu, Foscarini en Magis.

Het Outline systeem kent buitengewoon veel mogelijkheden. Aarzel niet om contact op te nemen met ons creatieve team om tot de opstelling van uw dromen te komen! Dit kan eventueel ook met ons Online advies instrument. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om tot een deskundig en verrassend interieuradvies te komen. Een enthousiast team onder leiding van Gert Batenburg gaat aan de slag met de gegevens die u online invoert, het gratis interieuradvies wordt dan in onze winkel met u besproken.

De collectie in onze winkel wisselt constant. Bovendien worden er soms modellen uitgeleend voor fotoshoots. Het is daarom zinvol om contact met ons op te nemen wanneer u een specifiek model in onze winkel wil komen bekijken.