Black Friday 23 & 24 november

Black Friday? Okay, dan doet Van Waay & Soetekouw toch ook eens gek!

Op Black Friday 23 november en zaterdag 24 november gelden er uitzonderlijke aanbiedingen in de winkel van Van Waay & Soetekouw. 25% korting op geselecteerde modellen uit de Flos verlichtingscollectie, 20% koting op alle uitvoeringen van de Eames Lounge Chair, 15% korting op de gehele collectie van Ligne Roset en 25% korting op onze Cityscpes (zo lang de voorraad strekt).

Meer weten over deze acties? Neem contact op met ons team in de winkel: 015-2126109

 

 

Maar liefst 25% korting op een aantal geselecteerde modellen uit de italiaanse verlichtingscollectie van Flos. Waaronder de Skygarden van Marcel Wanders, de Globall collectie van Jasper Morrison en de IC collectie van Michael Anastassiades. De dagen worden korter, de avonden steeds langer. Geen enkel probleem met deze prachtige aanbiedingen van Flos.

 

 

20% korting op de fauteuil die u altijd al wilde hebben, de Lounge Chair van Eames in alle uitvoeringen. Wordt het de klassieke palissander uitvoering, de moderne all black uitvoering of toch liever de Hella Jongerius gewit noten uitvoering? Met of zonder voetenbank? Dit is uw kans op de ultieme designklassieker.

 

 

15% korting op de gehele Franse design collectie van Ligne Roset. Van de designklassieker Togo tot de ultra moderne Ploum van de Bouroulec broers. De gehele collectie -15%.

 

 

-25% korting op onze Cityscapes van Chisel & Mouse. Deze drie dimensionale plattegrond is gebaseerd op zeer accurate satelliet gegevens van verschillende wereldsteden. Met deze satelliet gegevens wordt door middel van een 3d print techniek een mal geprint waar een kunsthars in wordt gegoten.
Let op! Voor deze Black Friday aanbieding geldt zo lang de voorraad strekt!

 

 

Bezoek onze winkel op Black Friday 23 november. Waarschuwing: het kon wel eens druk worden……