Bubbelz vaas van Gea Korpel-Beskers

Is het kunst? Is het een vaasje? Of is het beide? De Bubblez van Gea Korpel- Beskens is in ieder geval heel bijzonder en een sieraad in elk interieur. De Bubbelz staan voor duurzaamheid en minimalisme. Zij maakt ze van rest-materiaal dat ze verzamelt en vindt op vele verschillende plekken. Recyclen en milieuvriendelijk produceren zijn heel belangrijk in haar werk.

Gea Korpel-Beskens maakt organische objecten, van allerlei soorten materialen. Zij gebruikt hiervoor basic en pure materialen als wol en katoen, maar ook keramiek en bloemen. Zij zegt zelf hierover:  “Leuk om materialen van vroeger terug te pakken, waar ik in mijn jeugd al mee werkte. Ik wil geen materialen kopen, ik moet het doen met wat ik vind op Marktplaats en in de kringloopwinkel. Ik probeer op Facebook regelmatig mooie dingen te laten zien, niet alleen van mezelf, maar ook van anderen.

Intuïtief, noem ik mijn manier van werken. Ik wil vooral dicht bij mezelf blijven, genieten van het moment. Dingen na maken is niet waar ik mijn voldoening uit haal.”

Gea Korpel-Beskens maakt organische objecten, van allerlei soorten materialen. Zij gebruikt hiervoor basic en pure materialen als wol en katoen, maar ook keramiek en bloemen. Zij zegt zelf hierover:  “Leuk om materialen van vroeger terug te pakken, waar ik in mijn jeugd al mee werkte. Ik wil geen materialen kopen, ik moet het doen met wat ik vind op Marktplaats en in de kringloopwinkel. Ik probeer op Facebook regelmatig mooie dingen te laten zien, niet alleen van mezelf, maar ook van anderen.

Intuïtief, noem ik mijn manier van werken. Ik wil vooral dicht bij mezelf blijven, genieten van het moment. Dingen na maken is niet waar ik mijn voldoening uit haal.”

Gea woont en werkt in Roosendaal. Zij werkt niet alleen met hergebruikt textiel maar ook met keramiek en organisch materiaal. De Bubbelz worden door haar ook gebruikt in haar bloemsierkunst en zijn geexposeerd op diverse toonaangevende exposities waaronder de Fleuramour Alden Biesen in 2018.