Corona update

Van Waay & Soetekouw maakt uw thuis graag mooier door middel van een creatief ontwerp en kwalitatief hoogstaande producten. De Lockdown zorgt er voor dat we meer thuis zijn en hierdoor lijkt er een herwaardering voor het interieur te ontstaan. Dit sluit aan bij de passie van het team van Van Waay & Soetekouw om uw leven te verrijken door middel van prachtige interieurs. Nu meer dan ooit.

We hebben u ontzettend gemist en mogen u eindelijk weer ontvangen. Vanaf 28 april bent u ook weer welkom zonder afspraak. Vanzelfsprekend kunt u nog steeds een afspraak maken en dit gaat bij Van Waay & Soetekouw wel heel gemakkelijk:
1. Bel ons:   015-2126109
2. Mail ons:  info@vanwaayensoetekouw.nl
3: Maak gebruik van onze gloednieuwe afsprakenpagina: hier kunt u eenvoudig zelf uw afspraak in plannen met één van onze adviseurs.

Ons creatieve team blijft beschikbaar om met u mee te denken over uw interieur en wij komen nog steeds graag bij u thuis.

Onze uitgebreide webshop blijft 24/7 bereikbaar en onze Sale is in deze bijzondere omstandigheden gewoon te zien op onze Online Sale pagina.

De situatie verandert  voortdurend en in snel tempo. Wij hopen samen met u het hoofd te kunnen bieden aan deze uitzonderlijke situatie. Kijk voor de laatste updates (en heel veel inspiratie) op  www.vanwaayensoetekouw.nl/nieuws  en/of volg onze Facebook en Instagram pagina.