Belevingsevent bij Van Waay & Soetekouw

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat 95% van ons leven zich binnen afspeelt. Het is de passie van het team van Van Waay & Soetekouw om dit binnenleven zo mooi mogelijk te maken. In onze winkel vindt u een prachtige presentatie van de collectie die wij hiervoor graag gebruiken. Om ervoor te zorgen dat ‘thuiskomen het mooiste wordt van weg zijn’ nodigen wij u van harte uit voor ons belevingsevent.

Het weekend van 30 november & 1 december staat bij ons in het teken van verschillende belevingen: licht, geluid en geur.

Licht

Het nieuwe Nederlandse merk JAPTH presenteert zijn bijzondere collectie verlichting voor het eerst in een Nederlandse winkel bij Van Waay & Soetekouw. JAPTH is een afkorting voor ‘Just A Perfect Thing’. Hoogwaardige kwaliteit, verantwoord materiaalgebruik en een subtiele vormgeving met uitgesproken karakter is waar dit Nederlandse label voor gaat in zijn ontwerpen. Op zondag 1 december zal oprichter Aart van Rooij aanwezig zijn in onze winkel om de ontwerpen toe te lichten.

JAPTH werkt samen met verschillende bekende Nederlandse ontwerpers maar ook met jong talent van eigen bodem. De eerste ontwerpen die gepresenteerd worden zijn ontworpen door Yksi ontwerp, Richard Hutten,  ByBelli design, en het design duo Daphna Laurens.

Lees meer >>>

Geluid

De mannen van YKMA design, Mark Loopstra en Damiaen Hogervorst, combineerden geluid, design en duurzaamheid tot de OC1 luidspreker. Deze omnidirectional luidspreker wordt met de hand gemaakt van o.a. gerecyclede betonnen rioolbuizen. Laat u tijdens ons event verrassen door een kristalhelder stereogeluid.

Lees meer >>>

Geur

De ongekend enthousiaste reacties op onze geurkaars No.1 zijn aanleiding geweest voor geurkaars No.2, welke tijdens ons evenement zal worden geïntroduceerd. De geur van onze geurkaars No.2 is duidelijk anders dan van onze eerste geurkaars. Geurkaars No.2 is wederom een geur die door ons specifiek voor het interieur is bedacht maar iets meer aanwezig is dan onze eerste geurkaars. De exacte bestanddelen van deze geurkaars No.2 houden we geheim (onze geurkaars No.1 wordt inmiddels veelvuldig gekopieerd) maar de belangrijkste verklappen we graag. We zijn er bijzonder trots op dat we samen met de de geurexpert een heerlijke geur hebben weten te ontwikkelen op basis van Oud.

Bestel online >>>

 

 

Een cadeau van VW&S

De slogan van Van Waay & Soetekouw ‘thuiskomen is het mooiste van weg zijn’ wordt al eeuwenlang bezongen en bevestigd door allerlei bands en popartiesten. Praktisch elke muzikant van enige naam heeft wel een nummer over `thuis` of ‘de reis naar huis’. We hebben met veel plezier een afspeellijst samengesteld die wij in het weekend van zaterdag 30 november en zondag 1 december in onze winkel laten horen en u graag cadeau doen. Door op onderstaande afbeelding te klikken komt u op onze gratis VW&S ‘thuiskomen is toch het mooiste van weg zijn’ afspeellijst. We horen graag of u nog nummers mist.