Interieur accessoires van Louise Roe

De Deense Louise Roe is van huis uit modeontwerpster maar sinds 2010 heeft zij ook jarenlange ervaring in de interieurwereld. Haar ontwerpbureau is gevestigd in Kopenhagen. In haar collectie Louise Roe Design Essentials combineert zij beide werelden met verve.

De inspiratie vindt ze vooral in de natuur en het bruisende stadsleven. In haar collectie brengt ze balans tussen die twee door fijnzinnige contrasten in materialen en kleuren: zwart, wit en pastels, stoer canvas en zachte wol.

Ze heeft een feilloos oog voor stijlvolle kleuren en bijzondere stoffen en weet elk seizoen opnieuw met een verrassende collectie te komen. Haar ontwerpen zijn eenvoudig, maar altijd stijlvol en sophisticated. De collectie blinkt uit in woonaccessoires vervaardigd uit eerlijke materialen zoals koper, steen, hout en wol met een pure en ingetogen uitstraling. Zij haalt haar inspiratie niet alleen uit de natuur maar ook uit de stedelijke omgeving. Deze mix levert een stijlvolle collectie interieuraccessoires, zoals bijvoorbeeld de City light vazen en waxinelicht houders Hurricane.

Klik hier voor de nieuwste accessoires in onze collectie>>>