On Sale; De Polder Sofa van Vitra

Nu in onze sale verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs; de Polder Sofa van Vitra in de gele uitvoering. Ontworpen door Hella Jongerius, met als inspiratiebron het bekende polderlandschap van Nederland. De grote zitkussens van de Poldersofa en Polder Compact vormen een erg comfortabel asymmetrisch zitoppervlak dat aan beide zijden geflankeerd is door de gestoffeerde body. De vorm van de body is wat beide sofa’s van elkaar onderscheidt: aan de ene zijde van de Polder Sofa is een lage armleuning geïntegreerd, terwijl aan de andere zijde een platform is toegevoegd dat kan worden gebruikt als opbergruimte voor magazines, boeken of schaaltjes. De Poldersofa biedt dus voldoende plaats om zich uit te strekken, zittend of liggend.

 

Afmetingen: B260xD97xH82 cm.

Prijs: van € 6.510,- voor € 4.900,-

Bent u geïnteresseerd in ons toonzaalmodel en wilt u dit model graag reserveren? Gebruik de onderstaande reserveringsbutton of neem telefonisch contact op met onze showroom: 015-2126109. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en houden het product maximaal 4 werkdagen voor u vast. Daarna zal het weer vrijgegeven worden voor andere geïnteresseerden.

Wilt u een sale item reserveren?

Leuk! Wanneer u onderstaand uw gegevens invult en verstuurd, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u zo vriendelijk zijn om hierbij het artikel te benoemen in het onderwerp?