Overzichtspagina lopende acties 2021

Elk jaar ontvangen wij diverse acties van onze fabrikanten. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle lopende acties en hun einddatum.

In de woonmaand oktober zijn er diverse interessante acties van onze fabrikanten. Één daarvan is een aantrekkelijke aanbieding met de welbekende Little Petra fauteuil van het Scandinavische &Tradition.

Bij aankoop van de fauteuil ontvangt u een bijpassende poef cadeau! De aanbieding geldt voor verschillende uitvoeringen. Wij helpen u graag verder in onze showroom of bestel de fauteuil inclusief poef online.

Deze actie loopt van 1 oktober tot en met 30 november 2021

Het Scandinavische &Tradition staat bekend om haar collectie vol designklassiekers. Toch introduceren zij ook regelmatig nieuwe ontwerpen, waaronder de Rely eetkamerstoel. Bij de introductie van deze stoel bieden wij een zeer aantrekkelijke actie aan.

Bij aankoop van vier stoelen ontvangt u de vierde stoel gratis! De aanbieding is geldig op twee verschillende uitvoeringen en beperkte stofsoorten. Wij helpen u graag verder in onze showroom.

Deze actie loopt van 1 oktober tot en met 30 november 2021

Een sobere buitenkant, klassieke lijnen en dat alles in de gebruikelijke Interlübke-kwaliteit: de Base is letterlijk de beste basis voor elk inrichtingsarrangement. Van garderobekast tot opbergruimte, met de Base kunt u alle kanten uit.

Tot en met 31 december 2021 heeft Interlübke een zeer aantrekkelijke actie waarbij u tot wel 30% kunt besparen op het Base programma. Voor één meter van het Base programma betaalt u nu €950,- in plaats van €1.385,-.

Nu de dagen korter worden en het leven zich meer af gaat spelen binnenshuis zien wij de behoefte aan comfort groeien. Vitra begrijpt als geen ander hoe belangrijk comfort is tijdens de koude winterdagen. Daarom hebben zij een actie bedacht in combinatie met één van hun meest verkochte relax fauteuils.

Bij aankoop van een Repos of Grand Repos krijgt u een Ottoman of Panchina in dezelfde afwerking cadeau! De fauteuil is in verschillende stof- en leersoorten verkrijgbaar.

Deze actie loopt van 1 november 2021 tot 31 januari 2022