Floraal designer Pim van den Akker

De internationaal gelauwerde floraal designer Pim van den Akker weet al jaren de pure schoonheid en de emotionele zeggingskracht van bloemen onder de aandacht te brengen bij kwekers, bloemisten, designers, media én de consument. Met zijn ontwerpbedrijf in Delft, behoort de erkend meesterbinder tot de absolute top in (floraal) design.

Om zijn passie en gedrevenheid met zoveel mogelijk mensen te kunnen delen, reist Pim de hele wereld over. Hij is dan dagen tot weken druk met het verzorgen van demonstraties, het inspireren en doceren van collega’s en studenten, het geven van workshops, het praten met pers en media. Pim is kortom een onvermoeibare promotor van de talloze creatieve en unieke mogelijkheden die het bloemenvak biedt.

Pim weet Van Waay & Soetekouw goed te vinden. Met regelmaat gebruikt hij onze winkel als locatie en setting voor zijn inspirerende video`s. In bovenstaande video combineert hij zijn bijzondere creaties met een setting die zorgvuldig is gestyled door onze interieurarchitecten. In het filmpje ziet u ook de door eigenaar Gert Batenburg ontworpen Flint tafel van Montis.