CHG Meridian

Ontwerp en realisatie voor de nieuwe werkomgeving van CHG Meridian in Rotterdam. Voor deze opdrachtgever werd in een zeer korte tijdspanne het ontwerp, uitvoering en realisatie uitgevoerd door het ontwerpteam van Van Waay & Soetekouw. Steekwoorden waren: no nonsense, eigentijds, zakelijk, nuchter, modern maar wel Rotterdams. Gietvloer van Qualityfloor, tapijttegels van Desso. Wanden van Planeffect. Meubelen van Vitra, Artifort/Lande, Tecno, Arper en Interlubke. Keuken van AcheoDelft.

Subtiel kleurgebruik door kleurfolies (company kleuren) op de deuren van de stiltekamers. Speciale aandacht is besteed aan de raamfolies in de stiltekamers en vergaderkamer, en de levensgrote visuals in de lunchroom en in de belbooth`s. Om het Rotterdamse karakter van deze CHG Meridian vestiging te benadrukken is er gekozen een panoramafoto van Rotterdam in de lunchroom en een foto van de Euromast en Erasmusbrug in de belbooth`s.

“De ontwerpstudio van Van Waay & Soetekouw heeft een heerlijke werkomgeving gecreëerd voor onze nieuwe locatie. Onze organisatie groeit hard en we zijn samen met Gert constant bezig om ons interieur hier aan aan te passen.”

P.R. Viskil, CEO CHG Meridian Nederland.

Soortgelijke projecten