Punt Mobles kasten

Punt mobles is een Spaanse leverancier van onder anderen prachtige kast systemen. In onze showroom hebben we de Sussex en de Stockholm kast staan. Beide zijn prachtig vormgegeven en hebben vele mogelijkheden zodat de kast helemaal naar uw smaak aan te passen is.

Ontwerp:Mario Ruiz

De Sussex kast is ontworpen door de Spaanse Mario Ruiz. Hij woont tegenwoordig in Sussex Engeland. En tijdens het naar school brengen van zijn kinderen zag hij de met hout bekleden boerderijen die daar overal staan. Hij werd geïnspireerd door het ritme van de houten planken en het idee dat daardoor niet direct te zien is of iets een deur of een lade is. Bij de Sussex kunt u kiezen voor verschillende breedte maten en indelingen met lades of deuren. Ook is er de keuze tussen een kast aan de wand, op een frame of direct op de vloer en er is een ruime keuze uit hout afwerkingen in verschillende kleuren. Er is zelfs een mogelijkheid voor een kabel doorgang in het achterpaneel zodat er ook apparatuur in gezet kan worden.

Stockholm serie

De Stockholm kast is ontworpen met een aantal slimme oplossingen om apparatuur in de kast te kunnen plaatsen. Er zijn namelijk speciale deurtjes toe te passen die bestaan uit smalle latjes zodat er gewoon met afstandsbedieningen gewerkt kan worden. En in het topblad zit er een beweegbaar gedeelte met een borstel afwerking zodat er vanaf boven heel gemakkelijk kabels door te voeren zijn. Daarnaast is ook de Stockholm te kiezen in verschillende breedte maten en indelingen en opties voor een frame, hangend of direct op de vloer. Ook zijn de fronten te kiezen in verschillende hout afwerkingen en is de binnenzijde van het topblad te kiezen in drie metaal kleuren.

Konfigurator
Op de website van Punt mobles kunt u van zowel de Sussex als de Stockholm kasten een eigen configuratie maken. Maar u bent van harte welkom om beide kasten te komen bekijken bij ons in de winkel. We helpen u graag om de ideale samenstelling te vinden en de juiste materialen te kiezen.

De collectie in onze winkel wisselt constant. Bovendien worden er soms modellen uitgeleend voor fotoshoots. Het is daarom zinvol om contact met ons op te nemen wanneer u een specifiek model in onze winkel wil komen bekijken.