Uncover sofa, Ligne Roset

Vers van de pers in onze winkel te bewonderen, de Uncover sofa van Ligne Roset. De sofa is ontworpen door de Franse ontwerper Marie Christine Dorner. Het is de opvolger van de eerder uitgebrachte Cover. De vorm is bijgeschaafd en de stoffen doen luchtiger aan. Door deze veranderingen is het een mooie eyecatcher voor in een strak maar levendig interieur. De bank is van een licht en zacht materiaal gemaakt, hierdoor is hij makkelijk te verplaatsen voor als u iets wilt veranderen in uw interieur.

De Uncover is in twee verschillende stofferingen te krijgen. Een gewatteerde stoffering met doorgestikt motief of een egale stoffering met elastische mazen. Een handige bijkomstigheid van deze sofa is dat de hoes helemaal verwijderd kan worden, dit maakt hem eenvoudig te reinigen is. De bank is van een licht en zacht materiaal gemaakt, hierdoor is hij makkelijk te verplaatsen voor als u iets wilt veranderen in uw interieur.

Marie Christine Dorner

De Uncover sofa is één van de meubelen die Marie Christine Dorner voor Ligne Roset ontwierp. Als designer werkt zij voor diverse toonaangevende labels waaronder het Nederlandse Montis. Ook ontwierp ze verlichting en juwelen voor o.a. Baccarat. Als interieurarchitect ontwierp Marie Christine Dorner het interieur van Hotel La Villa in Saint Germain des Prés, één van de allereerste designhotels in de wereld, later gevolgd door het restaurant van het beroemde Comédie Française. Marie Christine Dorner begon haar loopbaan in Tokio bij het label Idée. In 1987 opende zij haar ontwerpbureau in Parijs, in 1996 verhuisde zij naar London om in 2008 weer terug te komen in Parijs.

De Uncover is in twee maten te verkrijgen, een tweezitter en een driezitter. De serie beschikt ook over een poef en kussens die u kunt laten stofferen in de bijpassende stoffering of in een afwijkende stoffering voor een speels effect! Er is een groot aanbod aan stoffering mogelijk, aarzel daarom niet om iemand uit ons creatieve team om hulp te vragen!

 

De collectie in onze winkel wisselt constant. Bovendien worden er soms modellen uitgeleend voor fotoshoots. Het is daarom zinvol om contact met ons op te nemen wanneer u een specifiek model in onze winkel wil komen bekijken.