Spring Event 2017

Van Waay & Soetekouw volgt de nieuwste trends op het gebied van interieur vormgeving niet alleen nauwgezet, we creëren ze ook! Op ons Spring Event op zaterdag 1 en zondag 2 april besteden we aandacht aan de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen:

Zitmeubelen
De vorm van zitmeubelen wordt vriendelijker, sympathieker. We tonen u het laatste nieuwe model van Patricia Urquiola voor Cassina en de nieuwe banken van Antonio Citterio voor B&B Italia.
Keuken
Met twee nieuwe keukencomposities laten we zien dat de keuken is veranderd van een vaak afgesloten, functionele ruimte naar een ruimte die het hart van de woning en het gezin geworden is. Een ruimte waar je niet alleen kookt, maar ook de krant leest, huiswerk maakt en een biertje met vrienden drinkt.
Planten
Planten zijn bezig aan een comeback in het moderne interieur. Samen met het kwaliteitslabel Decorum selecteerde Van Waay & Soetekouw de allerbeste en mooiste producten uit de kassen van gepassioneerde kwekers.
Geur
Waar moet een interieur eigenlijk naar ruiken? We zijn er ongelooflijk trots op dat we tijdens ons Spring Event onze eigen geurlijn voor het interieur introduceren. Tijdens het testen in onze winkel werd er zó enthousiast op onze Van Waay & Soetekouw geur gereageerd dat deze nu ook als Eau de Parfum voor op het lichaam verkrijgbaar is. Hoe cool is dat?

U bent van harte welkom!