Woonaccessoires: new arrivals

Onze woonaccessoires collectie is recent aangevuld met een aantal nieuwe items. Alle items hebben zonder uitzondering het bijzondere `Van Waay & Soetekouw` karakter en zijn goed toe te passen in elk interieur. Stuk voor stuk fijne cadeaus om te geven en om te krijgen!

Woonaccessoires1

Onze zoektocht naar dit platte plastic vaasje `Hope for ever blossoming` duurde maar liefst 3 jaar! Toen we eenmaal ontdekt hadden dat het uit Japan kwam, ging het snel. We zochten contact met de ontwerpers en wisten het vaasje naar Delft te halen. `Hope for ever blossoming` is een transparant plat plastic vaasje met een eenvoudig, vrolijk grafisch patroon wat zijn stevigheid krijgt door het water waarmee u de vaas vult.

Woonaccessoires5
Woonaccessoires1

Ontwerpster Marieke van Heck combineert traditionele weeftechnieken met modern grafisch design. Haar liefde voor deze technieken en haar oog voor detail levert een bijzondere collectie comfortabele plaids en kussens op. Marieke streeft naar een mooie, eerlijke productiemethode met natuurlijke materialen. Haar plaids worden gebreid met o.a. merino wol. De door haar aangebrachte kleine nuances in de details maken haar ontwerpen bijzonder en exclusief.

Woonaccessoires7

Samen met zijn tijdgenoten Charles Eames en George Nelson was Alexander Girard één van de vooraanstaande figuren van het naoorlogse Amerikaanse design. In zijn werk als interieurontwerper creëerde Girard een aantal concepten voor restaurants die veel verder gingen dan de meubelinrichting: hij besteedde ook aandacht aan details zoals menu’s, luciferdoosjes, tafelgerei en servetten. De motieven op de Coffee Mugs van Vitra komen voort uit de rijke diversiteit van deze verschillende omgevingen.

Woonaccessoires3
Woonaccessoires13

Fundamental Berlin bestaat uit de ontwerpers Gunnar Rönsch and Stephen K Molloy. Zij studeerden Architectuur aan de universiteit in Berlijn en werkten samen met de wereldberoemde architect David Chipperfield. In 2011 begonnen ze met het ontwerpen en produceren van interieur producten naast hun architectuur projecten. In de Van Waay & Soetekouw accessoires collectie vindt u o.a. hun bijzondere schalen en vazen.

Last but not least: Voor het eerst in de geschiedenis van Waay & Soetekouw is de collectie aangevuld met een product wat geen andere functie heeft dan een glimlach op uw gezicht toveren. Philipp Störring en Dennis N. Clasen ontwikkelde een huisje met een bewegingssensor. Wanneer u langs het huisje loopt, beginnen er 100 seconden lang vogeltjes te fluiten.